Сайт продається -> dmytrosalesite@gmail.com

Ремонт турбіни Mercedes-Benz

Ремонт турбіни Mercedes-Benz

Бренд Mersedes-Benz – німецька якість

Всесвітньо відома компанія Mersedes-Benz вже понад 100 років є класикою автомобілебудування. З самого початку Mersedes-Benz виводив на ринок інноваційні автомобілі, що поєднують стиль та якість. Виробник подбав про те, щоб власникам цієї марки були доступні оригінальні запчастини незалежно від того, в якій країні вони знаходяться.

При придбанні автомобіля з турбокомпресором необхідно правильно його експлуатувати, вчасно проходити техогляди, оскільки турбіна – найдорожча деталь автомобіля. Але якщо, незважаючи на всі обережності, турбокомпресор все ж таки зламався, фірма «Турбомайстер» зробить якісний ремонт турбін мерседес спринтер і мерседес віто.

Ознаки несправності турбіни mersedes sprinter/vito
Можна помітити, що турбіна несправна за такими ознаками:

  • синій, сизий або чорний колір вихлопних газів;
  • шум двигуна, гучні бавовни (помпаж);
  • сильне нагрівання двигуна;
  • перевитрата олії (палива);
  • зменшення тяги.

Якщо турбіна на мерседес віто починає посвистувати, це не завжди означає несправність. Але при шумі та скрегіт вже можна почати турбуватися. Але й тоді необов'язково шукати заміну турбіни. У більшості випадків ремонт турбін Мерседес Віто буде менш витратним.

Ремонт турбін мерседес, виконаний професіоналами сервісу «Турбомайстер», дає гарантію подальшої експлуатації автомобіля із збереженими заводськими характеристиками.

Ремонт турбіни Mercedes-Benz
Ремонт турбіни Mercedes-Benz

Ремонт турбіни мерседес sprinter/vito

При виявленні несправності турбіни краще не намагатися самостійно усунути її, а звернутися до професіоналів.

Ремонт турбіни мерседес спринтер проводиться після попередньої діагностики турбіни без її зняття, коли перевіряються всі зазори та люфти на збільшення і правильна робота окремих деталей, якою можна будувати висновки про поломку. Деякі автомобілі оснащені спеціальними роз'ємами для діагностики, за допомогою яких можна отримати дані з блоку керування автомобілем повідомлення про помилку на спеціальне діагностичне обладнання.

Після проведення детального обстеження турбокомпресора на діагностичному стенді приступають до ремонту турбіни мерседес трьома шляхами:

  • заміна турбіни;
  • заміна картриджа;
  • ремонт картриджа.

Заміна турбіни проводиться, якщо ремонт картриджа настільки складний і дорогий, що вигідніше замінити турбіну цілком. Ремонт турбін мерседес необхідний, якщо потрібно замінити ремкомплект або ротор у зборі.