Сайт продається -> dmytrosalesite@gmail.com

Ремонт турбіни Mazda

Ремонт турбіни Mazda

Автомобілі Mazda – мінімалістський дизайн екстер'єру

Mazda Motor Corporation є однією з найбільших автомобільних корпорацій Японії та всього світу. Компанія була заснована 1920 р. Дзудзіро Мацуда під назвою Toyo Cork Kogyo Co., Ltd. Слово Cork у найменуванні компанії означає, що спочатку компанія займалася виготовленням будівельних матеріалів із пробки.

Власне виробництво автомобілів почалося 1931 р. випуском триколісної вантажівки (мотоколяски). У 1934 році компанія була перейменована в Mazda на честь зороастрійського божества Ахура Мазда. З 1960-х років компанія почала випускати легкові автомобілі.

Найбільший успіх мали конструкції автомобілів із роторними двигунами, вони зацікавили підприємців європейських країн. У 1967 році починається експорт автомашин до Європи, а потім до США, де з 1969 року Мазда почала співпрацювати з компанією Ford.

Поступово компанія стала автовиробником світового рівня. Автомобілі, вузли та запчастини, спроектовані на основі власних технологій, стають затребуваними як у Японії, так і у багатьох країнах.

Обширний модельний ряд Mazda включає кабріолети, родстери, позашляховики, мінівени, пікапи. Основний акцент автовиробника зроблено на автомобілі середнього класу. Одними з найпопулярніших моделей є «трійка» та «шістка» у кузові седан, позашляховики СХ-5, СХ-7, СХ-9.

Мазда CX 7 здобула популярність завдяки своєму турбованому мотору, який значно збільшив потужність двигуна. Силовий агрегат Mazda CX 7, при об'ємі 2,3 літра, має потужність 238 к.с. На машинах СХ 7, випущених до 1 липня 2008 турбіна починала диміти після 60 тис. км пробігу. Причина полягала у появі люфту та підвищеній витраті масла турбіною. Після довгого простою в пробці, тривалої роботи на неодруженому ходу, і згодом, зі збільшенням обертів, з турбіни починав валити білий дим. Після технологічних удосконалень турбокомпресорів автомобілі Мазда позбулися цих недоліків.

ремонту турбіни mazda cx 7

Японський виробник у гарантійному періоді не здійснює ремонт турбіни мазда сх 7, а замінює її на нову. Для того, щоб автомобіль працював справно, необхідно правильно його експлуатувати.

При необхідності ремонту турбіни mazda cx 7 у сервісі часто пропонують заміну несправної турбіни на відновлену. Найчастіше це буває вигідніше, оскільки машина не простоюватиме деякий час у ремонті.

Фірма «Турбомайстер» здійснить якісний ремонт або заміну турбіни мазда сх 7 за короткий термін. Ми працюємо у всіх містах України, до нас завжди можна звернутися, і Ви будете задоволені роботою досвідчених та кваліфікованих майстрів нашої команди.