Сайт продається -> dmytrosalesite@gmail.com

Ремонт турбіни Opel

Ремонт турбіни Opel

Бренд Opel – автомобіль для всіх верств суспільства

Компанія Adam Opel AG розпочала свою діяльність у 1863 році з випуску швейних машинок, потім велосипедів, а з 1899 року стала виробляти автомобілі. Штаб-квартира компанії, яка пізніше увійшла до концерну General Motors, знаходиться в Рюссельсхаймі (Німеччина).

З часу своєї освіти у 1862 р. фірма Opel докладала зусиль до того, щоб усі верстви суспільства могли користуватися досягненнями науки та технології. Політика компанії не змінилася й у наші дні.
Найвідоміший автомобіль компанії Opel Astra був випущений у 1991 році і зазнав кількох модифікацій протягом двадцяти років. Незважаючи на надійність автомобіля та турбокомпресора, який є однією з найважливіших і дорогих деталей, іноді доводиться робити ремонт турбіни опель айстра і навіть купувати нову (або відновлену).

Несправності турбіни можуть виникати через пошкодження системи змащення або потрапляння сторонніх предметів на крильчатку турбіни або крильчатку компресора або неправильну експлуатацію водієм двигуна внутрішнього згоряння.

Якщо Вам необхідно відремонтувати або замінити турбіну опель, завжди звертайтеся до «Турбомайстра». Ми в Україні №1 з ремонту турбін для вантажних та легкових автомобілів різних виробників.

Ремонт турбіни Opel
Ремонт турбіни Opel

Ремонт турбіни opel astra

Етапи ремонту турбіни опель:

  • зняття турбокомпресора та його розбирання;
  • очищення деталей та встановлення дефектних з метою їх заміни чи відновлення;
  • ультразвукове миття деталей гарячого равлика, сушіння деталей;
  • мийка деталей компресора під водою вручну, піскоструминна обробка;
  • ремонт та балансування картриджа;
  • збирання та встановлення турбокомпресора.

У більшості випадків турбокомпресор підлягає ремонту. Твердження про те, що краще замінити турбіну опель на нову, докорінно неправильне. Це пояснюється бажанням виробників турбін продати якнайбільше своїх виробів.

Рішення замінити такі зношені деталі, як компресорне колесо, ротор, регулюючий вентиль, підшипник ковзання і завзятий підшипник і т.д., заощаджує до 70% коштів, які доведеться витратити на купівлю та встановлення нового турбокомпресора.

Після ремонту турбіни опель айстра служать стільки ж, скільки нові. Надається гарантія від півроку до року.

Ремонт турбін опель проводиться на високоточному обладнанні, при цьому використовуються верстати від виробників турбін. Після ремонту досвідчені майстри дають рекомендації щодо експлуатації турбокомпресора.